act!Sustainably

Fenntartható fröccsöntés

Éghajlatváltozás. Környezetszennyezés. Az erőforrások szűkössége. Napjainkban társadalmunknak többféle problémával kell szembenéznie. Már régen túlléptünk azon a ponton, ahol az egyetlen cél a növekedés. Bátorságra és gondoskodásra van szükség ahhoz, hogy fenntarthatóbb döntéseket hozzunk és etikusak legyünk. A Sumitomo (SHI) Demagnál már megtettük ezt a lépést. Támogatjuk ügyfeleinket a jövő biztosításában és hozzájárulunk a körforgásos gazdasághoz.

Az "act!Sustainably" (cselekedj!Fenntarthatóan) vezérelvünk mélyen beépült az értékeinkbe. Ez határozza meg minden intézkedésünket. A Sumitomo (SHI) Demaggal való együttműködés biztosítja, hogy mindig egy megbízható, előremutató globális partner álljon az Ön oldalán, aki a legújabb termelékenységnövelő, energiatakarékos és fenntartható fröccsöntési technológiákkal támogatja Önt.

Olvasson többet a Fenntarthatósági jelentésünkben:

Fenntarthatósági jelentés

Víziónk

Hogy megőrizzük globális vezető pozíciónkat, mint a leginnovatívabb beszállítója a tisztán elektromos befecskendezésű fröccsöntés megoldások.

Küldetésünk

Továbbra is olyan széleskörű termékportfólió biztosítása, amely innovatív, fenntartható, könnyen kezelhető és megbízható megoldásokat kínál, amelyek továbbra is megfelelnek a gazdasági kihívásoknak. Mindezt világszerte támogatják gyors és hozzáértő iparági szakértőink.

Értékeink

Folyamatosan törekszünk a fenntartható megoldásokra, biztosítva, hogy ezek minden folyamatunkba beépüljenek. Ennek érdekében minden kollégánk betartja magatartási szabályainkat - tisztelet, átláthatóság, feddhetetlenség, hitelesség és megbízhatóság. 

Fenntarthatósági részvétel

Tagságok és bizonyítványok