Fókuszban az orvosi piac: Sumitomo (SHI) Demag egyesíti kompetenciáit és bővíti csapatát

Az orvosi csapatának bővítésével a Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery GmbH, Schwaig, reagál a piaci fejleményekre, egyesíti szakértelmét, ágazatspecifikusan koordinálja a globális tevékenységeket, és stratégiai szempontból újrarendezi a globális értékesítést.

A kinevezések bejelentésekor Anatol Sattel, az orvosi üzletfejlesztési igazgató a nemzetközi és a belföldi szintű érzékeny, szoros és együttműködő megközelítés fontosságát hangsúlyozza. Andrew Sargisson, aki már eddig is az iparág kiemelkedő alakja volt, a német csapatot erősíti, hogy a Németországban gyártott gépek forgalmazásában támogassa a kollégákat Európa-szerte, Nagy-Britanniában és az USA-ban.  Bob Brady a Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery North America Inc. , Suwanee (USA), ahol a vállalat által Japánban kifejlesztett termékekhez közvetlenül kapcsolódó ágazati tevékenységeket koordinálja. Mindkét iparági szakértő aktívan tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel világszerte.

Anatol Sattel elmagyarázza: "Az orvosi piac a világjárvány következtében növekszik, és mi a teljesen elektromos orvosi technológiánkkal egyre nagyobb piaci részesedést szerzünk. Következésképpen bővül a key account management és a projektmenedzsment csapatunk. További beruházásokat tervezünk, amelyek célja a Business Development Medical tanácsadói szakértelmének és projektmenedzsmentjének támogatása."

A Sattel megerősíti, hogy a Sargisson a tisztán elektromos gépek valódi mestere, és nagy tapasztalattal rendelkezik a legösszetettebb alkalmazások megoldásainak megvalósításában, valamint az összes egyedi elem figyelembevételében, beleértve a gépet, a szerszámot, a forrócsatornát és az automatizálást. Brady, aki 2021. május 1-jén foglalta el új pozícióját az Egyesült Államokban, számos hazai OEM-projekt irányításával szerzett széles körű know-how-t. Emellett Brady nagyfokú folyamatérvényesítési szakértelemmel is rendelkezik.

"Az orvosi piacon beszállítónak lenni többet jelent, mint a gép fehérre festése" - mondja Sargisson. Ügyfeleink olyan kompetens partnert várnak el, aki több szintű támogatást tud nyújtani. Nemzetközi kontextusban globális támogatást várnak el személyes helyi know-how-val és a megfelelő kapcsolatokkal vegyítve. Az egyes termékek gyártása terén egyre nagyobb az igény a tapasztalat és a bizonyított szakértelem iránt. Mi megfelelünk ezeknek az elvárásoknak, és ezért előnyben látjuk magunkat, mivel a teljesen elektromos gépeink közvetlen hajtásuk, rugalmasságuk és speciális opcióik révén tökéletesen megfelelnek az iparági követelményeknek."

Az 58 éves angol 2007 óta él Németországban, és kettős állampolgársággal rendelkezik. A műanyagiparban 34 éve dolgozik, többek között olyan cégeknél, mint a Fanuc, a Waldorf Technik és a Kebo. Sargisson 27 éve foglalkozik az orvostechnikai iparral. A svájci határhoz közeli Bodeni-tónál lévő irodájából a dél-németországi és svájci szerszámgyártók és automatizálási vállalatok regionális értékesítési igazgatója (Business Development Medical). Feladatai közé tartozik az új regionális partneri technológiák példáinak megosztása az ügyfelekkel és kollégákkal világszerte.

Brady az Egyesült Államokban Medical/Healthcare Business Development Managereként több mint 30 éves iparági tapasztalattal rendelkezik, amelyet orvosi eszközök gyártóinál szerzett, többek között az SMC Ltd. és a Jabil Healthcare (korábban Nypro), valamint a Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery North America vállalatnál. Emellett korábbi mérnöki és technikus pozíciói révén széles körű ismereteket szerzett a gépekről, szerszámokról és folyamatokról, többek között olyan elismert vállalatoknál dolgozott, mint a Netstal és az Injectronics (ma a Phillips Medisize része).