A Sumitomo (SHI) Demag Roadshow a termelékenységet helyezi a térképre

2024. február - Valami hatalmas dolog járja be Európát a következő négy hónapban! A Sumitomo (SHI) Demag bemutatja a vásárlóknak a valaha volt első szuperméretű közúti teherautóját. Egy 20 méter hosszú mobil kiállítóteret, amely tartalmazza az összes legújabb fröccsöntési technológiát és időmegtakarítást, amelyek azt ígérik, hogy a műanyag-feldolgozókat a leggyorsabb úton juttatják el a termelékenység növeléséhez és a magasabb üzemi nyereséghez.

A 40 tonnás #NextStopProductivity teherautó 2024. április 8-án a vállalat németországi Schwaigban található székhelyéről indul, majd európai körútjára indul. Négy hónap alatt 14 országot érintve, a 25 megállóhely mindegyikénél a helyi ország szakértői egy-egy teljesen működőképes, teljesen elektromos IntElect fröccsöntőgépet mutatnak be ügyfeleiknek. A vállalat számos legújabb digitális megoldását is bemutatják, amelyek nagyobb feldolgozási átláthatóságot és a gép nagyobb rendelkezésre állását biztosítják.

Gerd Liebig vezérigazgató a vándorkiállítás megszervezésének indokaként a vásárlók kényelmét és a fenntarthatóságot említi: "Az első 2024-es roadshow-nk azt jelenti, hogy a feldolgozóknak többé nem kell elkötelezniük magukat a kiállításra való utazás mellett. Ehelyett a feldolgozókat, a vezetőket, a karbantartókat és az iparági szakértőket az egyes országok központi helyszínein hozzuk össze, ahol helyi csapataink ügyfélrendezvényeket, előadásokat és gépbemutatókat tartanak. "Amellett, hogy kevésbé zavarja a vállalkozásokat, ez az utazó megközelítés több szakembert ér el, így mindenki számára ez a kényelmesebb utazási lehetőség" - mutat rá Liebig úr.

Az egyedülálló roadshow-rendezvény az ügyfeleknek a gyártási folyamatok optimalizálásának izgalmas és jövedelmezőbb módjait mutatja be. Egy 25 mm-es csavarral és egy 2 üregű, PP-t megmunkáló szerszámmal felszerelve az utazó expó látogatói első kézből tapasztalhatják meg az IntElect azonnali hatékonysági előnyeit. A HB-Therm a Thermo-6-tal együtt biztosítja az alkalmazásnak megfelelő hőmérséklet-szabályozó egységet. A felhasználók ezután felfedezhetik, hogyan használhatják ki teljes mértékben a funkciókat, hogy ismétlődően csökkentsék a ciklusidőt, és még több alkatrészt állítsanak elő kevesebb költséggel a vállalkozásuk és a környezetük számára.

"A termelékenység optimalizálása és a TCO javítása döntő fontosságú a feldolgozók számára, még inkább ezekben a nehéz időkben. A versenyképesség növeléséhez jól tájékozott, képzett személyzetre is szükség van. Élő bemutatóink számos, a működést javító témakört vizsgálnak majd. Ide tartozik a gépek állásidejének minimalizálása, a teljesítmény növelése, az újrahasznosított és újrahasznosított anyagok feldolgozásának leghatékonyabb módjainak azonosítása, valamint a csapatok képzéssel történő bevonásának előnyei" - fejtette ki Liebig úr.

A tervezett útvonal Olaszországot, Spanyolországot és Franciaországot érinti. Májusban a turné Ausztriába, Németországba, Magyarországra, Szlovákiába és a Cseh Köztársaságba érkezik. Június elején Lengyelország ad otthont négy egymást követő eseménynek, majd a kamion Hollandiába, Belgiumba, majd Németországon és Franciaországon keresztül visszaindul. Az utolsó négy állomás Írországban, Skóciában és az Egyesült Királyságban lesz.

További információ a következő weboldalon:   https://roadshow.sumitomo-shi-demag.eu/roadshow