09/18/2023

Az iparban az első: Exkluzív bemutató a teljesen elektromos sorozatról a Fakuma 2023-on

A kiállítás történetében először a Sumitomo (SHI) Demag standján a Fakuma 2023 kiállításon (B1-1105) teljesen elektromos gépek láthatók. A vállalat az IntElect platform opcióit mutatja be minden gyártási ágazatban működő, minden alkalmazástípust előállító, minden méretű feldolgozó számára. Különös tekintettel az automatizálásra és az LSR-re.

Bővebben

10/06/2023

LSR kettős program a Fakuma 2023-on

A növekvő és dinamikusan fejlődő folyékony szilikonformázási piacot jelzi, hogy a Sumitomo (SHI) Demag nyolc, a Fakuma 2023-on kiállított, teljesen elektromos hajtású kiállítási tárgyai közül kettő a vállalat kiterjedt LSR-feldolgozási szakértelmét mutatja be két nagyon különböző ágazatban - az autóiparban és a fogászati egészségügyben.

Bővebben

10/09/2023

A Sumitomo (SHI) Demag automatizálási koncepciókat hajt előre a Fakuma 2023-on

A nagyobb termelékenységre irányuló lendület egyre gyorsabb, ezért a Fakuma 2023 kiállításon kiállított mind a nyolc Sumitomo (SHI) Demag gép automatizálva lesz. Három a vállalat saját SAM "Easy Automation" koncepcióját mutatja be.

Bővebben

10/09/2023

Az activeMeltControl bevezetése minden új IntElect gépen

A Sumitomo (SHI) Demag az activeMeltControl (aMC) bevezetésével a teljesen elektromos fröccsöntőgépeihez a fenntarthatóság fokozása érdekében a digitalizációt hajtja előre. Ezek a gépek, amelyek egyedülálló pontosságukról és magas energiahatékonyságukról ismertek, élen járnak a fenntartható műanyag-feldolgozásban. A Fakuma 2023-on a vállalat új digitális funkciókat mutat be, amelyek tovább erősítik a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét, amit a "Act!" szlogen is közvetít. Fenntarthatóan".

Bővebben

10/13/2023

A tömegcsomagoló feldolgozók segítése az energiatakarékosságban

Az emelkedő anyag-, energia-, munkaerő- és működési költségek ellenében a Sumitomo (SHI) Demag szándékosan arra összpontosítja erőfeszítéseit, hogy támogassa a gyors ciklusú csomagolóanyag-gyártókat a termelékenység optimalizálásában, a nyereségesség növelésében és a fenntarthatósági célok elérésében. Mivel a nem újrahasznosítható csomagolásokat 2030-ra be fogják tiltani az EU piacán, az új R-Cycle tag azt is meg fogja erősíteni, hogy az IML (In Mould Label) csomagolások hogyan teljesítik a jövőbeni újrahasznosíthatósági követelményeket.

Bővebben

10/16/2023

A FAKUMA 2023-on bemutatott nagysebességű pipettahegy-formázás

A Schöttli szerszámspecialista innovatív technológiáját, a Sumitomo (SHI) Demag ergonomikus, energia- és helytakarékos IntElect S 100-at és a HEKUMA által tervezett rendkívül gyors kivonórendszert alkalmazó, nagy sebességű megoldást a pipettahegyek gyártására a HEKUMA standján (A7 csarnok, 7202-es stand) a Friedrichshafenben megrendezett FAKUMA kiállításon mutatják be a nemzetközi közönségnek.

Bővebben